O nas

Kot podjetje AMIGO smo na trgu prisotni že od leta 1995. Ukvarjamo se s storitvami čiščenja in odstranjevanja alg in plesni s fasad, tlakovcev, kamna in različnih drugih materialov, kakor tudi notranjih prostorov. Izposojamo tudi različne tipe tovornih prikolic, strešnih kovčkov in nosilcev.

Podjetje AMIGO ponuja svojim strankam celovite rešitve na področju odstranjevanja alg in plesni. Pri čiščenju fasad, tlakovcev, kamna in drugih različnih materialov, kakor tudi notranjih prostorov, kjer so prisotne alge, plesni ali druge umazanije, uporabljamo biološko razgradljiva profesionalna sredstva in čistila kakor tudi različne strojne pripomočke.

V podjetju AMIGO se zavedamo pomena varovanja okolja in pravilne ter odgovorne uporabe sredstev in čistil, ki jih uporabljamo v naši dejavnosti. Delamo z odobrenimi, profesionalnimi čistili, s certifikatom in dolgoletno tradicijo na nemškem trgu. Naša čistilna sredstva so iz obnovljivih in biološko razgradljivih virov. Ne vsebujejo in ne puščajo strupenih plinov in so popolnoma neškodljiva za ljudi, živali in rastline.